070 397 5939
Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Algemene tandheelkunde Den Haag, Amsterdam

Het tandheelkundige team van tandartspraktijk Aqua Dental Clinic Den Haag en Amsterdam doet er alles aan om uw gebit gezond te krijgen én te houden. Deskundige mondzorg en een persoonlijke benadering staan bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie, kaakchirurgie, cosmetische tandheelkunde en spoedgevallen. Algemene tandheelkunde richt zich op periodieke controles en het verhelpen van algemene klachten aan uw gebit. Ook extracties (het trekken van een tand of kies) en het plaatsen van kronen, bruggen en vullingen vallen onder algemene tandheelkunde.

  • Deskundige tandartsen en specialisten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Ruime openingstijden
  • Spoeddienst in de avond en het weekend
  • Complete mondzorg

Contactformulier 070 397 5939

Eerste consult

Onze tandarts neemt tijdens het eerste consult uitgebreid de tijd om uw gebit te beoordelen. Er kunnen foto’s gemaakt worden om een volledig beeld te krijgen van de conditie van uw gebit. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld om eventuele problemen als gaatjes, tandplak of tandpijn aan te pakken. U heeft uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Periodieke controle in Den Haag en Amsterdam

Soms ontstaan er problemen aan uw gebit zonder dat u het door heeft. Om uw gebit gezond te houden dient u daarom regelmatig de tandarts te bezoeken voor een preventieve controle. Tijdens de halfjaarlijkse controle controleert de tandarts uw gebit op cariës (gaatjes) en onderzoekt hij de conditie van uw tandvlees. Ook verwijdert de tandarts tandsteen wanneer dit nodig is. Zo worden eventuele problemen op tijd ontdekt en voorkomt u onnodig uitgebreide behandelingen.

Vullingen laten plaatsen

Het nuttigen van zoete of zure voedingsmiddelen is schadelijk voor uw tanden en kiezen. Voorbeelden van etenswaren die het glazuur van uw tanden aantasten zijn citrusvruchten, frisdranken en snoep. Ook het niet goed onderhouden van uw gebit leidt tot gaatjes. Er zijn diverse vullingen die de tandarts kan gebruiken, waaronder het aanbrengen van een tandkleurige vulling.

Kronen en bruggen

Wanneer het niet mogelijk is om een tand te vullen, bijvoorbeeld omdat er te weinig houvast is om de vulling te plaatsen, kan er een kroon of brug gebruikt worden. Ook als een tand of kies verkleurd of slecht gevormd biedt een kroon of brug uitkomst. Kronen en bruggen worden ingezet als duurzame vervanging voor tanden en kiezen.

Extractie

Hoewel altijd geprobeerd wordt uw gebit te redden van extractie, is het soms nodig om een tand of kies te trekken. Een tandvleesontsteking of onherstelbaar tandbederf kan zorgen dat uw tand getrokken moet worden. Ook wanneer de tandarts ruimte moet maken in de kaak voor andere tanden is het noodzakelijk om een tand of kies te trekken.

Kosten tandarts Den Haag en Amsterdam

Voor kinderen tot 18 jaar wordt algemene tandheelkunde vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u 18 jaar of ouder, dan vergoedt uw zorgverzekeraar algemene tandheelkunde niet vanuit de basisverzekering. Mogelijk ontvangt u wel een vergoeding wanneer u een aanvullende tandartsverzekering heeft. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Voor een prijsindicatie van de behandelingen verzoeken wij u om contact op te nemen met onze praktijk. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze tarieven.

Contactformulier 070 397 5939

Adres

Aqua Dental Clinic
Burgemeester Hovylaan 78 (route)
2552 AZ Den Haag

Telefoon: 070 397 5939

E-mailadres: info@aquadentalclinic.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Route

Maak een afspraak bij tandarts Aqua Dental Clinic Den Haag | Amsterdam

Wilt u een afspraak maken of meer weten over onze tandheelkundige behandelingen? Neem contact op via 070 397 5939 of vul het contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst