070 397 5939
Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Cosmetische tandheelkunde Den Haag & Amsterdam

Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, is gericht op het opknappen van uw gebit. In de esthetische tandheelkunde streven wij ernaar om uw gebit er zo mooi en natuurlijk mogelijk uit te laten zien.

De voordelen van cosmetische tandheelkunde bij Aqua Dental Clinic

 • Een natuurlijke uitstraling
 • Professionele behandeling door hoogopgeleide specialisten
 • Facings gaan 5 tot 10 jaar mee
 • Verbetering kwaliteit van uw gebit
 • Bereikbaar bij spoedgevallen

In onze praktijk helpen wij u graag op het gebied cosmetische tandheelkunde. U kunt terecht bij de specialisten van Aqua Dental Clinic in Den Haag op het gebied van:

 • Tanden bleken
 • Facings
 • Kronen
 • Bruggen

Wilt u meer informatie over cosmetische tandheelkunde of direct een afspraak maken bij Aqua Dental Clinic? Maak een afspraak via onderstaande buttons.

Contactformulier 070 397 5939

Tanden bleken

Tanden verkleuren door het eten van voedsel dat kleurstof bevat en het drinken van onder andere koffie, thee, wijn en vruchtensappen. Hierdoor ontstaan er barsten in het glazuur en kunnen de kleurstoffen uit het eten en drinken tanden of kiezen aantasten.

Wilt u weer een wit en stralend gebit? Laat dan uw tanden bleken bij Aqua Dental Clinic. Vooraf controleren wij uw tanden: als uw tanden geen gaatjes hebben en verder gezond zijn, dan kunnen wij uw tanden bleken. In overleg met u bekijken we hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.

Facings

Een afgebroken tand of een spleetje in uw tand verhelpen? Dat kan door middel van facings. Ook kunt u de kleur en de vorm van de tand aanpassen. Dit is vooral wenselijk wanneer uw tanden zijn verkleurd. Bij facings kijken wij altijd naar de rest van uw tanden, zodat de facing past bij uw gebit.

Soorten facings

Wij bieden twee soorten facings aan:

 • Vulmateriaal van composiet in de kleur van uw tand.
  Het materiaal van de facing van composiet is hetzelfde als bij een vulling. Uw tand wordt eerst ruwer gemaakt. Daarna wordt het laagje composities aangebracht op uw tand.
 • Facings van porselein dat op de tand wordt geplakt.
  Door middel van een afdruk van uw afgeslepen tand maken wij een facing die precies aansluit bij uw andere tanden.

De levensduur van een facing is zo’n vijf tot tien jaar, mits u deze goed onderhoudt.

Kronen

Een kroon is een vervanging van uw tand of kies. Wanneer uw tand of kies beschadigd is en daardoor niet meer goed werkt, plaatsen wij een kroon in uw gebit. Dit doen wij alleen als wij uw tand of kies niet kunnen repareren met een vulling. Doordat wij de kroon over uw niet-functionerende tand plaatsen, is de kroon niet te onderscheiden van een echte tand.

Bruggen

Een brug biedt oplossing wanneer u één of meerdere tanden mist. Een brug wordt geplaatst over twee of meer pijlers. De pijlers zijn de huidige tanden die worden afgeslepen waar de brug overheen wordt geplaatst. Lees hier meer over kronen en bruggen.

Intakegesprek cosmetische tandheelkunde

Voordat wij beginnen met de behandeling maken we eerst een intakegesprek in Den Haag. Hierbij maakt u kennis met de specialist die u gaat behandelen. In de meeste gevallen maken wij eerst een foto van uw gebit om te kijken waar het probleem ligt. Vervolgens gaan wij aan de hand van een persoonlijk behandelplan ervoor zorgen dat uw gebit weer gezond en mooi wordt.

Wilt u weten wat Aqua Dental Clinic kan betekenen voor uw gebit? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar070 397 599of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier 070 397 5939

Adres

Aqua Dental Clinic
Burgemeester Hovylaan 78 (route)
2552 AZ Den Haag

Telefoon: 070 397 5939

E-mailadres: info@aquadentalclinic.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Route

Maak een afspraak voor cosmetische tandheelkunde in Den Haag

Wilt u ook weer een keurig gebit en een stralende lach? Wij helpen u daar graag mee. Vul onderstaand contactformulier in voor een advies of om direct een afspraak te maken met onze specialisten.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst