070 397 5939

Facings Den Haag & Amsterdam

Met facings worden de vorm, stand en kleur van uw tanden eenvoudig en effectief aangepast. Beschadigde tanden zien er uit als nieuw en uw gebit krijgt een mooi en stralend aanzicht. Bij Aqua Dental Clinic kunt u zowel kiezen uit porseleinen facings als composiet facings.

Afspraak maken 070 397 5939

Wat zijn facings?

Facings zijn schildjes van keramisch porselein of composiet die over uw tanden worden geplaatst om afgebroken tanden en kiezen te repareren. Facings worden vaak gebruikt om spleetjes op te vullen en de stand van de tanden aan te passen.

Composiet of porseleinen facings

Bij Aqua Dental Clinic kunt u kiezen uit composiet of porseleinen facings. Facings van porselein zijn duurder dan composiet facings maar kwalitatief beter. De voordelen van composiet en porseleinen facings worden hieronder weergegeven.

Voordelen porseleinen facings

  • Er vindt geen verkleuring plaats;
  • Keuze uit verschillende kleurschakeringen;
  • Een lange levensduur;
  • Behoeven nauwelijks onderhoud;
  • Relatief voordelig;
  • Plaatsing van de facings in één behandeling.

Voordelen composiet facings

  • Relatief goedkoop
  • Plaatsing van de facings in één behandeling

Tarieven Facings

De tarieven voor het laten plaatsen van facings zijn onder meer afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt. Het aantal facings dat geplaatst wordt speelt eveneens een rol. Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u van ons een prijsindicatie.

Veelgestelde vragen over facings

Hoe lang gaat een Facings mee?

Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. Roken en veel koffie of thee drinken, werkt verkleuring in de hand. Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. De tandarts kan een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen. Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. (bron: Ivoren Kruis).

Kun je met een facing alles eten?

Met een facing kunt u alles eten. Maar u moet niet op harde dingen bijten, zoals op zuurtjes, uw nagels of bijvoorbeeld een pen. Ook het afscheuren van bijvoorbeeld plakband met uw tanden is af te raden. (bron: Ivoren Kruis)

Heeft een facing extra onderhoud nodig?

Een facing heeft geen extra onderhoud nodig. Wel zult u zoals altijd uw gebit goed moeten schoonhouden. Poets met een zachte tandenborstel. Gebruik regelmatig tandfloss om ook tussen de tanden goed te reinigen. (bron: Ivoren Kruis)

Adres

Aqua Dental Clinic
Burgemeester Hovylaan 78 (route)
2552 AZ Den Haag

Telefoon: 070 397 5939

E-mailadres: info@aquadentalclinic.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Route