070 397 5939
Vandaag geopend van 08.00 tot 17.00

Spoed tandarts Den Haag

Heeft u pijn en met spoed een tandarts nodig? Neem dan direct contact op met de spoed tandarts van Aqua Dental Clinic in Den Haag. Binnen onze ruime openingstijden (doordeweeks en ’s avonds) biedt ons tandheelkundige team u in geval van spoed direct de nodige hulp.

070 204 0010

Neem bij spoedgevallen altijd eerst telefonisch contact op met de spoed tandarts om uw klachten te bespreken en een afspraak in te plannen. Heeft u spoedklachten buiten onze openingstijden? Neem dan contact op met de tandartsen van spoeddienst Dental 365 in Den Haag. Dental365 heeft ook locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht en Gouda.

Wanneer naar de spoed tandarts?

Klachten aan uw gebit kunnen heel vervelend en storend zijn. Niet alle klachten en problemen worden echter beschouwd als een spoedgeval. In principe is er sprake van spoed wanneer een behandeling niet kan wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Veel voorkomende spoedklachten zijn:

 • Nabloeding
 • Ernstige kiespijn
 • Uitgeslagen of loszittende gebitselementen door een ongeval
 • Ernstige beschadiging

In eerste instantie bepaalt u dus zelf of er sprake is van een spoedsituatie. Indien u twijfelt, kunt u het beste contact opnemen met de spoed tandarts om uw klachten te bespreken. Uw spoedtandarts kan dan een inschatting maken van de urgentie voor deze mogelijke behandeling.

Moet ik patiënt zijn bij Aqua Dental Clinic in Den Haag, Amsterdam of Utrecht?

Ook wanneer u niet bent ingeschreven bij tandartspraktijk Aqua Dental Clinic is het mogelijk om geholpen te worden voor acute spoedgevallen. Indien u geen vaste patiënt bent, is het belangrijk om het volgende mee te nemen:

 • Geldige verzekeringspas
 • Geldige legitimatie
 • Documenten medicijngebruik (indien van toepassing)

Kosten spoedbehandeling

De kosten van uw spoedbehandeling zijn afhankelijk van uw gebitssituatie en de nodige behandeling. Houd er rekening mee dat, wanneer u geen patiënt bent bij Aqua Dental Clinic in Den Haag, u direct dient te betalen voor uw behandeling. Indien u al patiënt bij ons bent, maar geen verzekering heeft, zullen wij u de nota thuis sturen.

Vergoeding

Bent u verzekerd en bent u patiënt bij ons? Dan zal uw nota rechtstreeks naar uw verzekering worden verzonden. Spoedbehandelingen worden in de meeste gevallen op dezelfde manier door uw zorgverzekering vergoed als normale tandheelkundige behandelingen. Bent u nog geen ingeschreven patiënt van Aqua Dental Clinic, dan dient u uw nota de eerste keer direct te voldoen.

Wat moet ik doen tot de behandeling?

Het is belangrijk dat u, ondanks de pijn en klachten, rustig probeert te blijven. Adem rustig in en uit wanneer u onrustig wordt. Indien u zich licht in het hoofd voelt, dient u direct te gaan zitten of liggen. Probeer in het geval van een bloeding de bloedstroom te stoppen door met schoon verband, gaasjes of een schone doek druk uit te oefenen op de wond.

Zorg er bovendien voor dat u onderweg naar onze praktijk in Den Haag geen gevaar bent voor uzelf en anderen op de weg. Wij adviseren u om, indien mogelijk, u door iemand te laten brengen. Het kan zijn dat u ook na de behandeling ondersteuning nodig heeft.

Maak een afspraak bij de spoed tandarts in Den Haag

Aarzel bij spoedeisende klachten niet en bel direct voor een afspraak bij Aqua Dental Clinic in Den Haag. Dankzij verschillende specialisaties kan ons ervaren tandheelkundige team u altijd direct helpen met al uw gebitsproblemen. Als extra service bieden wij u een eigen spoedservice. Buiten onze spoeduren verwijzen wij u door naar spoeddienst Dental 365 in Den Haag. Dental365 heeft ook locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht en Gouda.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst
 

Aqua Dental Clinic

Burgemeester Hovylaan 78
2552 AZ Den Haag 
Tel: 070 397 5939
Spoeddienst: 070 204 0010
Fax: 070 391 4760 
info@aquadentalclinic.nl

 • Openingstijden Aqua Dental Clinic

  Maandag 08.00 tot 17.00 uur
  Dinsdag 08.00 tot 17.00 uur
  Woensdag 08.00 tot 17.00 uur
  Donderdag 08.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag 08.00 tot 17.00 uur
  Weekend Gesloten
 • Spoeddienst Dental 365 Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht en Gouda

  Maandag 08:00 tot 23.00 uur
  Dinsdag 08:00 tot 23.00 uur
  Woensdag 08:00 tot 23.00 uur
  Donderdag 08:00 tot 23.00 uur
  Vrijdag 08:00 tot 23.00 uur
  Weekend 08:00 tot 23.00 uur

Spoeddienst Dental 365 in Den Haag is 24/7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen en u kunt dezelfde dag afspraken maken van 08.00 tot en met 23.00 uur. Meer informatie over de spoeddienst vindt u op Dental365.nl.

Dental365 heeft 8 locaties waar u altijd snel terecht kunt in geval van spoed. U hoeft geen ingeschreven patiënt te zijn. Iedereen kan er terecht.

Routebeschrijving

Aqua Dental Clinic is eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de tandartspraktijk. Onze praktijk is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Openbaar vervoer

Tram

Tram 2 - Richting Leidschendam Leidsenhage/ Kraayenstein
Halte: Burgemeester Hovylaan

GA van de Loosduinse Hoofstraat de Burgemeester Hovylaan op. Volg de weg wanneer deze naar links afbuigt. Aan het einde van de weg vindt u onze tandartspraktijk aan uw rechterhand.

Bus

Bus 31 - Richting Den Haag / Naaldwijk
Halte: Buitentuinen

Bus 26 - Richting Kijkduin / Voorburg Station
Halte: Buitentuinen

Ga in zuidwestelijke richting op Oude Haagweg naar de Van Der Goeslaan. Sla na 70 meter linksaf, de Van Der Goeslaan op. Volg de weg naar rechts en sla bij de T-splitsing linksaf naar van Driestraat. Aan het eind van de weg gaat u linksaf de Burgemeester Hovylaan op. Aqua Dental Clinic bevindt zich direct links, op nummer 78.

Auto

Vanuit Den Haag Centraal Station / centrum

Ga in noordwestelijke richting de Koningtunnel en volg de weg voor 450 meter. Houd de 2 linkerrijstroken aan om linksaf te kunnen op de Korte Voorhout. Volg de Korte Voorhout voor 300 meter en ga vervolgens rechtsaf naar Lange Voorhout. Blijf de weg volgen door linksaf te slaan na 150 meter. Sla bij Parkstraat rechtsaf en vervolgens linksaf naar Oranjestraat. Ga vrijwel direct rechtsaf de Amaliastraat op. Aan het einde van de weg dient u linksaf te gaan de Scheveningseveer op. Vervolg de weg als deze over gaat naar Hogeweg en later Elandstraat. Sla linksaf bij Kon. Emmakade (S100). Blijf de 2 rechterrijstroken volgen en ga rechtsaf naar Loosduinerweg (S104). Vervolg de weg voor 3,7 kilometer en blijf deze volgen, wanneer deze overgaat naar Oude Haagweg. Na 550 meter dient u linksaf te slaan naar Burgemeester Hovylaan. De Burgemeester Hovylaan buigt linksaf, volg de weg. Aan het eind van de weg vindt u tandartspraktijk Aqua Dental Clinic aan uw rechterkant, op nummer 78.

Vanuit knooppunt Prins Clausplein / A4

Vertrek vanaf de A4 in zuidwestelijke richting. Volg voor afrit 12 richting Den Haag Zuid de 2 rechterrijstroken om de afrit te kunnen nemen naar de E30/N211 richting Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/Hoek v. Holland. Volg na de afrit de 2 middelste rijstroken naar Wippolderlaan en volg de weg voor 6,7 kilometer. Ga rechtsaf naar de Escamplaan (S104) en na 200 meter links naar Margaretha van Hennebergweg. Sla na 850 meter rechtsaf naar Kapelaan Meereboerweg en vervolg de weg naar Lippe-Biesterfeldweg en Loosduinse Hoofdstraat. Sla bij Burgemeester Hovylaan rechtsaf. Ga linksaf om de weg te vervolgen. U vindt Aqua Dental clinic aan het eind van de weg aan uw rechterhand, op nummer 78.