070 397 5939

Kaakchirurg Den Haag & Amsterdam

De kaakchirurg van Aqua Dental Clinic in Den Haag en Amsterdam doet meer dan alleen het verwijderen van verstandskiezen. Hij houdt zich bezig met het hele gebied rond de mond en kaak.  Onze specialist beschikt over de meest recente kennis op het gebied van kaakchirurgie, waardoor u zeker weet dat de behandelingen bij Aqua Dental Clinic zo snel en pijnloos mogelijk worden uitgevoerd.

Afspraak maken 070 397 5939

Wanneer gaat u naar de kaakchirurg?

Kaakchirurgie heeft betrekking op het hoofd-halsgebied. Wanneer u last heeft van uw mond, kaken of gezicht kunt u terecht bij de kaakchirurg. U kan door uw tandarts, orthodontist, medisch specialist of huisarts worden doorverwezen naar de kaakchirurg.

Kaakchirurgische behandelingen

De kaakchirurg voert de volgende behandelingen uit:

  • Het verwijderen van een verstandskies
  • Een wortelpuntbehandeling (apexresectie)
  • Een kaakcorrectie
  • Het plaatsen van implantaten

In bepaalde situaties werkt de kaakchirurg samen met een orthodontist. De orthodontist zorgt er met een beugel voor dat uw tanden op de goede plek worden gezet. De kaakchirurg brengt vervolgens uw kaak op de juiste positie.

 


 

"Goede tandarts. Kom hier al vanaf kleins af aan.leuke vriendelijke assistentes. Vooral Laura ken ik al heel wat jaartjes. altijd goede uitleg en nemen de tijd ook voor je" (Ramon Wolters - 5/5 Google recensie)De nieuwste kaakchirurgische ontwikkelingen en technieken

Onze kaakchirurg beschikt over de nieuwste kennis op het gebied van kaakchirurgie. Hij is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en technieken in de kaakchirurgie en is tevens aangesloten bij het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen) en de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

Kosten kaakchirurg

Aangezien kaakchirurgie een specialistische behandeling is, worden de kosten voor kaakchirurgie vanuit de basisverzekering vergoed. U heeft wel altijd een verwijsbrief nodig van de tandarts, huisarts of een medisch specialist. Zonder een verwijsbrief dient u de behandeling zelf te betalen. Informeer bij ons hoe het werkt met verwijsbrieven.

Als u nog eigen tanden of kiezen heeft, zal de verzekeraar de kosten van de implantaten niet of slechts deels vergoeden; dit is afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden. Ook de vergoeding van een kaakchirurgische behandeling is afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden; laat u daarom goed informeren door uw verzekeraar of een kaakchirurgische behandeling binnen uw tandartsverzekering valt.

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per patiënt en per behandeling. Tijdens een consult met de kaakchirurg zal duidelijk worden wat de kosten zijn van uw specifieke behandeling.

Voor een prijsinidicatie van de behandelingen en vergoedingen verzoeken wij u om contact op te nemen met onze praktijk. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de tarieven.

Angst voor de kaakchirurg

Sommige patiënten zijn angstig voor de kaakchirurg. Onze kaakchirurg neemt graag de tijd voor u en stelt u helemaal gerust. In sommige gevallen wordt er medicatie voorgeschreven, die van tevoren ingenomen dient te worden. Deze medicatie zorgt ervoor dat u zich meer ontspannen voelt tijdens de behandeling onder plaatselijke verdoving.

Koortslip

Op het moment dat u een koortslip heeft, kunnen wij u niet behandelen. Omdat het koortslipvirus besmettelijk is voor de patiënt en behandelaar, moet er in deze situatie worden gewacht tot de koortslip over is. Mocht u al een afspraak hebben gepland, dan verzoeken wij u vriendelijk om een nieuwe afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over kaakchirurgie

Hieronder worden enkele veelgestelde vragen over kaakchirurgie (ook wel Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) genoemd) beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Worden de kosten van de kaakchirurg vergoed?

De kosten voor kaakchirurgie worden vanuit de basisverzekering vergoed wanneer u door de tandarts, huisarts of een andere medisch specialist bent doorverwezen naar de kaakchirurg. Sinds 2011 worden de kosten van eenvoudige extracties (het trekken van tanden en kiezen) die door de kaakchirurg worden uitgevoerd echter niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar of uw behandeling bij de kaakchirurg wordt vergoed.

Hoe lang kan ik napijn verwachten na een bezoek aan de kaakchirurg?

Na een behandeling bij de kaakchirurg – zoals het laten verwijderen van een verstandskies, een wortelpuntoperatie of wortelkanaalbehandeling – is het mogelijk dat u napijn ervaart aan de kaak of wang. De hoeveelheid napijn verschilt van patiënt tot patiënt en is moeilijk te voorspellen. Een pijnstillend middel als paracetamol kan helpen om de pijn te onderdrukken. Indien de napijn erg hevig is of na enkele dagen aanhoudt, neem dan contact met ons op.

Welke verdoving gebruikt de kaakchirurg en hoe lang houdt deze aan?

Om de behandeling pijnloos te laten verlopen gebruikt de kaakchirurg een plaatselijke verdoving die na twee tot vier uur uitgewerkt is. Indien de kiezen in de onderkaak zijn behandeld, kan het voorkomen dat u na het uitwerken van de verdoving, in de onderlip of tongrand een verdoofd gevoel ervaart. Indien dit gevoel blijft bestaan in de dagen na de behandeling, neem dan contact met ons op.

Wat kan ik eten na een bezoek aan de kaakchirurg?

Na de behandeling mag u gedurende zes uren niet eten. Wij raden u aan gedurende deze periode zeer warme of zeer koude alcoholhoudende dranken en hard voedsel te vermijden. Ook raden wij u aan niet te roken in de eerste dagen die volgen op de ingreep. Meer informatie over de kaakchirurg.

Contact opnemen 070 397 5939

Adres

Aqua Dental Clinic
Burgemeester Hovylaan 78 (route)
2552 AZ Den Haag

Telefoon: 070 397 5939

E-mailadres: info@aquadentalclinic.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Route

Routebeschrijving naar onze praktijk

Aqua Dental Clinic is eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de tandartspraktijk. Onze praktijk is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Openbaar vervoer

Tram
Tram 2 - Richting Leidschendam Leidsenhage/ Kraayenstein
Halte: Burgemeester Hovylaan

GA van de Loosduinse Hoofstraat de Burgemeester Hovylaan op. Volg de weg wanneer deze naar links afbuigt. Aan het einde van de weg vindt u onze tandartspraktijk aan uw rechterhand.

Bus
Bus 31 - Richting Den Haag / Naaldwijk
Halte: Buitentuinen

Bus 26 - Richting Kijkduin / Voorburg Station
Halte: Buitentuinen

Ga in zuidwestelijke richting op Oude Haagweg naar de Van Der Goeslaan. Sla na 70 meter linksaf, de Van Der Goeslaan op. Volg de weg naar rechts en sla bij de T-splitsing linksaf naar van Driestraat. Aan het eind van de weg gaat u linksaf de Burgemeester Hovylaan op. Aqua Dental Clinic bevindt zich direct links, op nummer 78.

Auto
Vanuit Den Haag centraal station / centrum
Ga in noordwestelijke richting de Koningtunnel en volg de weg voor 450 meter. Houd de 2 linkerrijstroken aan om linksaf te kunnen op de Korte Voorhout. Volg de Korte Voorhout voor 300 meter en ga vervolgens rechtsaf naar Lange Voorhout. Blijf de weg volgen door linksaf te slaan na 150 meter. Sla bij Parkstraat rechtsaf en vervolgens linksaf naar Oranjestraat. Ga vrijwel direct rechtsaf de Amaliastraat op. Aan het einde van de weg dient u linksaf te gaan de Scheveningseveer op. Vervolg de weg als deze over gaat naar Hogeweg en later Elandstraat. Sla linksaf bij Kon. Emmakade (S100). Blijf de 2 rechterrijstroken volgen en ga rechtsaf naar Loosduinerweg (S104). Vervolg de weg voor 3,7 kilometer en blijf deze volgen, wanneer deze overgaat naar Oude Haagweg. Na 550 meter dient u linksaf te slaan naar Burgemeester Hovylaan. De Burgemeester Hovylaan buigt linksaf, volg de weg. Aan het eind van de weg vindt u tandartspraktijk Aqua Dental Clinic aan uw rechterkant, op nummer 78.

Vanuit knooppunt Prins Clausplein / A4
Vertrek vanaf de A4 in zuidwestelijke richting. Volg voor afrit 12 richting Den Haag Zuid de 2 rechterrijstroken om de afrit te kunnen nemen naar de E30/N211 richting Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/Hoek v. Holland. Volg na de afrit de 2 middelste rijstroken naar Wippolderlaan en volg de weg voor 6,7 kilometer. Ga rechtsaf naar de Escamplaan (S104) en na 200 meter links naar Margaretha van Hennebergweg. Sla na 850 meter rechtsaf naar Kapelaan Meereboerweg en vervolg de weg naar Lippe-Biesterfeldweg en Loosduinse Hoofdstraat. Sla bij Burgemeester Hovylaan rechtsaf. Ga linksaf om de weg te vervolgen. U vindt Aqua Dental Clinic aan het eind van de weg aan uw rechterhand, op nummer 78.

Contact opnemen 070 397 5939

Maak een afspraak bij tandarts Aqua Dental Clinic in Den Haag | Amsterdam

Wilt u een afspraak maken of meer weten over onze tandheelkundige behandelingen? Neem contact op via 070 397 5939 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst