070 397 5939

Visie

Aqua Dental Clinic is al meer dan 30 jaar een gerenommeerde tandartspraktijk in Den Haag - Loosduinen. 
Wij leveren in onze praktijk hoge kwaliteit tandheelkunde en uitstekende service. In onze praktijk vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk en staan uw wensen centraal, want wij zien u graag met een stralend en gezond gebit de praktijk verlaten. Mocht u overdag lastig een afspraak kunnen maken?

Een moderne tandartspraktijk in Den Haag - Loosduinen

team van Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

Onze tandartsen Dr. I. Vigder en Drs. J.V. Hillers adviseren en helpen u graag. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistentes. Tevens kunt u 1 keer per maand terecht bij onze kaakchirurg dr. I. Schlafman. Hij is onder anderen gespecialiseerd in het verwijderen van verstandskiezen, apex recessies en implantaten.

Binnen de praktijk is er tevens een mondhygiëniste aanwezig. Zij richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiëniste Mw. Nguyen.

Tevens is op vrijdag Frans Nillesen (tandtechnicus prothese) van Dental Point aanwezig in onze praktijk. Hij beschikt over de expertise van het verzorgen en maken van kunstgebitten.

Bekijk het team van Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic.

Inschrijven als nieuwe patiënt