070 397 5939
Vandaag geopend van 08.00 tot 20.30

Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic

DEN HAAG | AMSTERDAM

Een mooi gebit is een gezond gebit. Het tandheelkundige team van tandartspraktijk Aqua Dental Clinic doet er daarom alles aan om uw gebit gezond te krijgen én te houden. Kwalitatief hoogstaande tandheelkunde en een persoonlijke benadering staan hierbij hoog in het vaandel. U bent bij Aqua Dental Clinic verzekerd van:

  • Gediplomeerde en vakbekwame tandartsen en specialisten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Ruime openingstijden
  • Een eigen spoeddienst
  • Complete mondzorg

Heeft u overdag geen tijd voor een afspraak? Wij zijn als extra service ook op maandagavond geopend.

Nieuwe patiënten Welkom in Den Haag en Amsterdam

Contactformulier

Ons tandheelkundig team

Bij Aqua Dental Clinic Den Haag en Amsterdam werkt een enthousiast en ervaren team tandheelkundige professionals. Ons gedreven team bestaat uit 2 tandartsen, die worden bijgestaan door een team tandartsassistenten en een mondhygiëniste. Bovendien heeft ons team de expertise in huis voor het verzorgen van kunstgebitten en voor het uitvoeren van chirurgische ingrepen aan de kaak.

Bekijk ons complete team op de teampagina

Onze tandartspraktijken - Ruim 30 jaar een begrip

Aqua Dental Clinic is al ruim 30 jaar een gerenommeerde tandartspraktijk in Den Haag en Amsterdam. In onze moderne tandartspraktijken maken wij gebruik van de laatste technieken en nieuwste apparatuur. Ons gedreven en vakbekwame team doet er bovendien alles aan om ervoor te zorgen dat u zich helemaal op uw gemakt voelt.

Wat patiënten zeggen over Aqua Dental Clinic

recensies aqua dental clinic den haag
Google recensies Aqua Dental Clinic

Bekijk ook onze recensiepagina

Route

Aqua Dental Clinic Den Haag, Amsterdam

Burgemeester Hovylaan 78
2552 AZ Den Haag 
Tel: 070 397 5939
Spoeddienst: 070 204 0010
Fax: 070 391 4760 
info@aquadentalclinic.nl

Openingstijden

Spoeddienst Dental 365

Maandag 08.00 tot 17.00 uur 20.30 tot 23.00 uur
Dinsdag 08.00 tot 17.00 uur 17.30 tot 23.00 uur
Woensdag 08.00 tot 17.00 uur 17.30 tot 23.00 uur
Donderdag 08.00 tot 17.00 uur 17.30 tot 23.00 uur
Vrijdag 08.00 tot 17.00 uur 17.30 tot 22.00 uur
Weekend Gesloten 11.00 tot 23.00 uur

Routebeschrijving

Aqua Dental Clinic is eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de tandartspraktijk. Onze praktijk is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Openbaar vervoer

Tram

Tram 2 - Richting Leidschendam Leidsenhage/ Kraayenstein
Halte: Burgemeester Hovylaan

GA van de Loosduinse Hoofstraat de Burgemeester Hovylaan op. Volg de weg wanneer deze naar links afbuigt. Aan het einde van de weg vindt u onze tandartspraktijk aan uw rechterhand.

Bus

Bus 31 - Richting Den Haag / Naaldwijk
Halte: Buitentuinen

Bus 26 - Richting Kijkduin / Voorburg Station
Halte: Buitentuinen

Ga in zuidwestelijke richting op Oude Haagweg naar de Van Der Goeslaan. Sla na 70 meter linksaf, de Van Der Goeslaan op. Volg de weg naar rechts en sla bij de T-splitsing linksaf naar van Driestraat. Aan het eind van de weg gaat u linksaf de Burgemeester Hovylaan op. Aqua Dental Clinic bevindt zich direct links, op nummer 78.

Auto

Vanuit Den Haag centraal station / centrum

Ga in noordwestelijke richting de Koningtunnel en volg de weg voor 450 meter. Houd de 2 linkerrijstroken aan om linksaf te kunnen op de Korte Voorhout. Volg de Korte Voorhout voor 300 meter en ga vervolgens rechtsaf naar Lange Voorhout. Blijf de weg volgen door linksaf te slaan na 150 meter. Sla bij Parkstraat rechtsaf en vervolgens linksaf naar Oranjestraat. Ga vrijwel direct rechtsaf de Amaliastraat op. Aan het einde van de weg dient u linksaf te gaan de Scheveningseveer op. Vervolg de weg als deze over gaat naar Hogeweg en later Elandstraat. Sla linksaf bij Kon. Emmakade (S100). Blijf de 2 rechterrijstroken volgen en ga rechtsaf naar Loosduinerweg (S104). Vervolg de weg voor 3,7 kilometer en blijf deze volgen, wanneer deze overgaat naar Oude Haagweg. Na 550 meter dient u linksaf te slaan naar Burgemeester Hovylaan. De Burgemeester Hovylaan buigt linksaf, volg de weg. Aan het eind van de weg vindt u tandartspraktijk Aqua Dental Clinic aan uw rechterkant, op nummer 78.

Vanuit knooppunt Prins Clausplein / A4

Vertrek vanaf de A4 in zuidwestelijke richting. Volg voor afrit 12 richting Den Haag Zuid de 2 rechterrijstroken om de afrit te kunnen nemen naar de E30/N211 richting Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/Hoek v. Holland. Volg na de afrit de 2 middelste rijstroken naar Wippolderlaan en volg de weg voor 6,7 kilometer. Ga rechtsaf naar de Escamplaan (S104) en na 200 meter links naar Margaretha van Hennebergweg. Sla na 850 meter rechtsaf naar Kapelaan Meereboerweg en vervolg de weg naar Lippe-Biesterfeldweg en Loosduinse Hoofdstraat. Sla bij Burgemeester Hovylaan rechtsaf. Ga linksaf om de weg te vervolgen. U vindt Aqua Dental clinic aan het eind van de weg aan uw rechterhand, op nummer 78.

Tandheelkundige behandelingen bij Aqua Dental Clinic

Ons gespecialiseerde tandartsenteam voert vrijwel alle mogelijke tandheelkundige behandelingen uit. Zo kunt bij Aqua Dental Clinic in Den Haag en Amsterdam terecht voor zowel periodieke controle als voor specialistische tandheelkunde, zoals:

Implantologie

Wanneer u een tand of kies mist, kunt u bij Aqua Dental Clinic in Den Haag een implantaat laten zetten. Een implantaat is een kunstwortel die uw missende tandwortel vervangt en waarop een kroon, burg of klikgebit geplaatst kan worden. Dankzij implantaten krijgt uw gebit haar oorspronkelijke functie én uiterlijk terug. Meer informatie over implantologie.

Kaakchirurg

De specialisten van Aqua Dental Clinic in Den Haag voeren ook chirurgische behandelingen aan de kaak uit. U kunt bij de kaakchirurg terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van mondziekte en kaak- en aangezichtschirurgie, zoals het verwijderen van verstandskiezen, apex recessies en implantaten. Lees meer over de kaakchirurg.

Mondhygiëne

Mondhygiëne is essentieel voor een mooi en schoon gebit. Zonder een goede mondhygiëne is de kans op aandoeningen aan het gebit of het tandvlees (zoals ontstoken tandvlees en gaatjes) aanzienlijk groter en gaan kronen, bruggen en facings bovendien minder lang mee. De mondhygiënist van Aqua Dental Clinic reinigt uw gebit en geeft advies op maat, om eventuele aandoeningen in de toekomst te voorkomen. Hier vindt u meer informatie over onze mondhygiënist.

Nieuwe patiënten Welkom in Den Haag en Amsterdam

Contactformulier

Parodontologie

Parodontitis is een ontsteking die ontstaat als bacteriën zich ophopen en tandplak zich langs de tandvleesrand vormt. Onbehandelde parodontitis kan ongunstige gevolgen hebben voor de gezondheid en resulteren in het geleidelijk verlies van het steunweefsel van de gebitselementen. De specialist van Aqua Dental Clinic diagnosticeert afwijkingen aan het parodontium en behandelt deze. Lees meer.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn een duurzame vervanging van tanden of kiezen. Wanneer u tanden of kiezen bent verloren krijgt uw gebit, met behulp van een kroon of burg, haar oorspronkelijke functie en vorm weer terug. Neem contact op met de specialisten van Aqua Dental Clinic voor meer informatie.

Kunstgebit

Een kunstgebit (uitneembare prothese) is één van de meest gebruikte protheses voor het vervangen van gebitselementen. Een kunstgebit ligt los in de mond en vervangt in de meeste gevallen alle tanden en kiezen. Het is echter ook mogelijk om één of meerdere tanden of kiezen te vervangen met een kunstgebit. Een uitneembaar gebit is niet de enige optie; u kunt er ook voor kiezen om een klikgebit te nemen. Deze volledige prothese wordt vastgemaakt op implantaten en is dus niet uitneembaar. Onze specialisten geven u graag advies over de beste oplossing voor uw gebit. Hier leest u meer.

Algemene tandheelkunde

Om eventuele gebitsaandoeningen te voorkomen is het verstandig dat u minimaal 2 keer per jaar bij de tandarts langsgaat voor een periodieke controle. Tijdens deze controle controleert de tandarts uw gebit en wordt er, indien nodig, een behandelplan opgesteld. Hier vindt u meer informatie over onze algemene tandheelkundige behandelingen.

Cosmetische tandheelkunde

Onder cosmetische tandheelkunde vallen de behandelingen om het uiterlijk van het gebit te herstellen of te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn bleekbehandelingen, facings en het plaatsen kronen en bruggen. Meer informatieover cosmetische tandheelkunde.

Maak een afspraak bij tandarts Aqua Dental Clinic in Den Haag of Amsterdam

Wilt u een afspraak maken of meer weten over onze tandheelkundige behandelingen? Neem contact op via 070 397 59 39 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst